Proje Başarılarımız

Şbt

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK, İlimizde görev yapan öğretmenlerle "Ziya Öğretmenle, Eğitim Buluşmaları" kapsamında bir araya geldi. Bakanımıza kendi tasarım ve üretimimiz olan HÜRBOT 38 'i takdim ettik. Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK, prototipi oluşturulan HÜRBOT 38'i beğendiklerini ifade ederek çalışmaları takdir ettiklerini söylediler.

Ock

Okulumuz tarafından hazırlanan teknik destek projemiz, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından kabul edildi. Emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

AB Erasmus projesi kapsamında okulumuz, İtalya ve Polonya'dan gelen öğretmen ve öğrencileri ağırladı. Gelen misafirlere okulumuzda "Endüsriyel Robotik Kol" alanında öğretmenlerimiz tarafından kurs verildi.

Ekm

AB Erasmus Projesi kapsamında Okul Müdürümüz Necati ARICI, Müdür yrd. Cafer NAKİŞÇİ, Adem BENDEŞ ve Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmenlerinden Yusuf BAYSAL 8-13 Ekim 2018 tarihlerinde İtalya´nın Cenova kentinde faaliyetlere katıldılar.

Mrt

AB Erasmus Projesi kapsamında Okul Müdürümüz Cafer NAKİŞÇİ ve Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmenlerinden Yusuf BAYSAL 12-16 Şubat 2018 tarihlerinde Portekiz´in Obidos kentine gittiler.

Ara

AB Erasmus Projesi kapsamında okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmen ve öğrencileri 03-08 Aralık 2017 tarihlerinde Polonya´nın Wodzislaw kentine gittiler.

Kas

AB Projesi kapsamında okulumuz elektrik bölümü öğretmen ve öğrencileri 5-11 Kasım 2017 tarihlerinde  İtalya´nın Cenova kentine gittiler.

Ağu

Okulumuz öğretmenleri tarafından 15-28 Ocak-2017 tarihlerinde Robotik ve Biyomekatronik Eğitim Teklnikleri eğitim projesi gerçekleştirildi. Proje kapsamında belirtilen tarihlerde Almanya´nın Esslingen şehrinde bulunan işletmeler ve okullar ziyaret edilerek eğitimler gerçekleştirildi.

Haz

Koordinatörlüğünü Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin yapmış olduğu proje kapsamında okulumuzdan 1 öğretmen ve 2 öğrenci, 5-9 Haziran 2017 tarihlerinde İtalya´nın Cenova kentinde robot eğitimine katılmışlardır.

Mrt

TUBİTAK Tarafından düzenlenen 47.Ortaöğretim Öğrencileri Proje yarışmasında okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz, kategorilerinde üçüncü olarak bronz madalya almaya hak kazandılar.