Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
AYDINLIKEVLER MAH. YUNUS EMRE CAD. HÜRRİYET MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİS BLOK NO 89 MELİKGAZİ / KAYSERİ
Vizyon
TÜM ÇALIŞANLARIMIZLA ÖĞRENCİLERİMİZİN BEKLENTİLERİNİN ÖTESİNDE BİR EĞİTİM ALMALARINI SAĞLAYIP, KENDİNE GÜVENEN VE GÜVENİLEN BİREYLER YETİŞTİRMEK.
Misyon
ÖĞRENCİLERİMİZİN MESLEKİ YETERLİLİKLERİNİ; GELİŞEN BİLİMİN VE TEKNOLOJİNİN IŞIĞINDA EN ÜST SEVİYEYE ULAŞTIRARAK HAYATA VE YÜKSEK ÖĞRETİME HAZIRLAMAKTIR.
Voleybol
Ordu ilinde yapılan Türkiye Bölge Şampiyonasında Kayseri ilini temsil eden Voleybol takımımız, bütün rakiplerini set vermeden yenerek yarı finale yükselmiştir.
Erkek Voleybol takımı Özel Kayseri OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ni 3-0 yenerek Kayseri Voleybol Genç Erkekler il birincisi olmuştur.
Voleybolda Okullu Genç Erkekler A kategorisinde birinci, B kategorisinde ise ikinci olan Okulumuz, iki kupa birden aldı.
Finalde Develi Ayhan Yıldırım Anadolu Lisesini set vermeden mağlup eden A takımımız şampiyon oldu.
B takımımız ise B kategorisinde finalde OSB METEM´e uzatma seti sonucunda 3-2 mağlup olarak ikinci oldu.
Bu sonuçların ardından iki takımımızda Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde ettiler.
Okulumuz Kayseri´de gerçekleşen Voleybol Genç Erkekler A Kategorisinde birinci, B kategorisinde ise ikinci oldu.
Atletizm
Atletizm dalında Seda YILDIRIM, 100 metrede Kayseri birincisi, 200 metrede Kayseri ikincisi olmuştur.
Atletizm´de Büşra Tekik 800 metrede Kayseri birincisi, 400 metrede Kayseri ikincisi olmuştur.
Zekiye Yıldırım uzun atlamada ve yüksek atlamada Kayseri birincisi olmuştur.
Öğrencimiz Abdulkadir Baki Adıyaman uzun atlamada ve 110 metre engellide Kayseri üçüncüsü olmuştur.
Tenis
2014.2015 OKULLLAR ARASI ERKEK TENİS MÜSABAKALARINDA 3. OLDUK
Tekvando
Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencilerinden Samet AKTUNÇ Tekvando´da kendi yaş grubunda Kayseri birincisi olmuştur.
Gülle Atışı Sporu
Öğrencimiz Gamze Yıldırım, Gülle atışında Kayseri dördüncüsü olmuştur.
Öğretim Şekli :Tam yıl Tam gün
08:15- 17:00