2020-2021 Yılı Etkinliklerimiz

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Tören 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Etkinliğimiz,  Çanakkale' nin ruhunu yansıtan şiirlerin okunmasıyla devam etti. Uğruna türküler yazılan, ağıtlar yakılan bu önemli günü hiç unutmamak ve gelecek nesillere unutturmamak adına hazırlanan programımız , öğrencilerimiz tarafından dikkatle takip edildi. Ayrıca günün anlam ve önemini belirten pano hazırlandı.

Okul Müdürümüz Necati ARICI ve öğrencilerimiz şehitlik ziyaretinde bulundu.

Programı hazırlayan bütün öğretmen ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mukaddes vatan toprakları için canlarını seve seve vererek şehit olan, kahraman şehit askerlerimizi ve ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK ´ü minnet ve şükranla anıyoruz.