2019-2020 Yılı etkinliklerimiz

Ock

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı AMP 11B Sınıfında her hafta salı günleri 08:20-09-00 saatleri arasında Kitap Okuma etkinliği yapılmaktadır. Dönem başından beri uygulanan etkinlikte öğrenciler oldukça etkin bir şekilde katılım göstermektedirler.  Yapılan etkinlik ile  öğrenciler hem yorum yapma gücünü hem de hayal güçlerini geliştirerek keyifli bir zaman geçirmekteler.

Bu uygulamaya motor teknolojileri alanı öğencileride katılım gösterdiler.

Kas

Okul Müdürümüz Necati ARICI ve okulumuzda görev yapan müdür yardımcılarımız Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlerimizi ziyaret ederek çiçek hediye ettiler.

Kas

22.11.2019 tarihinde  öğretmenlerimiz ile Milli Mücadele Müzesi ziyaret edildi.

Kas

2019-2020 Eğitim Öğetim yılı 1. Ara tatilinde gerçekleşen öğretmen semineri kapsamında 20.11.2019 tarihinde okulumuz öğretmenleri ile Kayseri Bilim Merkezi gezisi gerçekleştirildi.

Kas

19.11.2019 tarihinde öğretmenlerimiz ile sabah kahvaltısı yapılmıştır. Etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni Aycan Arduç tarafından organize edilen ve Ford Metiner'e yapılan teknik gezide öğrencilerimiz oldukça istifade etti. Öğrenciler yeni teknolojik gelişmeleri ve olanakları yerince incelediler. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları 10 Kasım Atatürk'ü anma programı , 10 Kasım Pazar günü okulumuzda gerçekleştirildi.Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 81. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Ulu Önder´in Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz birlikte izlediler.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıl dönümü okulumuzda coşku ile kutlandı.

Eyl

05.09.2019 Tarihinde öğretmenlerimizle seminer öncesi kahvaltı yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.